Home / Întrebări frecvente (F.A.Q.)

 

1. Ce înseamnă curs online asincron?

Cursul asincron presupune participarea cursantului la un curs online. Participarea asincronă nu depinde de participarea altor cursanți la același curs. Cu alte cuvinte, un cursant va putea parcurge cursul în ritm propriu, în funcție de timpul pe care l-a alocat pentru acel curs. Terminarea cursului depinde de termenul impus, specific fiecărui curs, pentru actualizarea acestuia. Așadar, un cursant va trebui să termine cursul, la care s-a înscris, până la data la care cursul se actualizează (cu modificarea posibilă a conținutului).

2. Ce presupune finalizarea cu succes a cursului?

Pentru participanții la cursurile pentru specialiști, finalizarea cu succes a cursului presupune, pe lângă parcurgerea materialelor de curs, și trecerea cu succes a tuturor testărilor incluse, pentru a dovedi că au asimilat informațiile cursului și că pot utiliza aceste informații în mod adecvat.

Pentru participanții la cursurile de educație personală, scopul nu este de a dovedi asimilarea informațiilor, ci de a oferi o modalitate de a cunoaște mai multe într-un domeniu pentru care cursantul nu este specialist. Așadar, finalizarea cu succes a acestor cursuri nu este condiționată de rezultatele testărilor din cadrul cursului.